KM stafett med Varteig på pallen

Postet av Varteig IL den 18. Sep 2014

KM stafett ble arrangert i Moss tirsdag 16/9. Dessverre er det få lag i Østfold som stiller opp, men vi er desto mer stolte av at "lille-Varteig" deltok med hele 6 lag!



Vi stilte med 2 jentelag, begge på 3x800 meter. I yngste klasse J 11/12 år løp Mina, Ane og Sofie inn til seier. En flott opptur for jentene som for et år siden ble fraløpt ganske så klart. Denne gangen var situasjonen en annen, og jentene kunne juble for KM gull.
I jenter 15/16 har situasjonen i klubben snudd seg i år. Frida har alltid vært med, men har iløpet av sommeren fått kjempegodt selskap på trening av Stine og Marte. På tirsdag hadde de tre jentene lag, og de løp inn til KM gull i klassen. Dette er utrolig viktig for miljøet!!



Jenter 11/12 år



Jenter 15/16

På guttesiden hadde vi med 4 lag.
I gutter 13/14 deltok vi med to, nesten jevne lag. Guttene løp kjempegodt, men dessverre var Askim et lite hakk for gode. Allikevel tapetserte de pallen med 2 og 3 plass!!!
Kjempeinnsats av Sondre, Emil og Andreas. samt Amund, Sander og Sindre.



G 13/14 år

Andreas, Amund og Sondre synes en 800 meter er for lite, så da stiller vi opp i G 15/16 også, kun 20 min etter det første løpet. Her løp guttene inn til en flott 3 plass, blant eldre konkurrenter. Godt jobbet!!



G 15/16

Våre eldste gutter hadde favoritt-stempelet og sviktet ikke. Jan Espen fikk luke på første etappe, Ole Jørgen imponerte ved å øke ledelsen på andre etappe, mens Sigurd kunne løpe baklengs over mål til en overlegen seier. Godt jobbet, gutter!!!



Gutter 17/18/19

Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.