Trening juni 2015, stor gruppe

Postet av Varteig IL den 1. Jun 2015

ALLE mandager : Varteigbanen kl 18.00

UNNTAK: MAN 22/6. Sommeravslutning med mix-stafett

ALLE Onsdager: Kalnesbanen kl 18.00


Øvrige dager:


Juni er konkurransemåned nr 1 for veldig mange. Vi legger derfor ikke opp til helgeøkter denne måneden, da treneren er på løp:) Dersom noen ønsker fellestreninger, gi meg beskjed, så lager jeg et opplegg OG sender ut info.


Setter stor pris på om noen ønsker å trene:)Sondre og Stine klare for UM

Postet av Varteig IL den 1. Jun 2015

Under Romerikslekene i helga, deltok 4 varteig-løpere. Alle var litt spente før årets første, ordentlige banestevne, men generalprøven gikk riktig bra.
Lørdag stod 800 meter på programmet. Jan Espen Spydevold løp et godt løp og ble nummer 2 på tiden 2.05. Det er riktignok vanskelig å løpe fort på 800 meter uten konkurransetrening, så på tross av en god følelse, følte Jan Espen at han hadde mer å gå på. Dette lover godt for juni:)

Stine Wangberg har vært borte fra tartandekke i nesten 2 sesonger pga skadeproblemer. Stine er endelig tilbake, og klinket til med pers, 2.27 og 3 plass i første løp. I frykt for å få kjenning med skadeproblemene har Stine valgt et forsiktig konkurranseopplegg denne våren, og det var derfor ekstra gøy med pers OG kvalifisering til UM i første forsøk.
Sondre Rishøi løp i et sterkt heat, og ble nr 5 i sin klasse etter et godt løp. Også han løp under kvalifiseringsgrensen til UM, og perset klart med den flotte tiden 2.11.

På søndag var det 3000 meter på programmet. Sigurd Agnalt, stilte som 18 åring opp i seniorklassen for å få matching, og løp inn til 4 plass på tiden 9.31.

Meget gode løp av samtlige, så tidlig i sesongen!!3 og 4 plass i NM motbakkeløp

Postet av Varteig IL den 1. Jun 2015

Med Endre Svendsen ute med sykdom og Pål Asbjørn Kullerud på sidelinjen med skade, var det opp til Frida Kullerud og Amund Korsæth å forsvare Varteigs farger under NM i motbakkeløp 30.05.
Mesterskapet var lagt inn i det årlige Skuggenatten opp, i Treungen i Telemark. Løpet var 4,4 km langt med en høydeforskjell på 450m. De første 900 meterne var flatt på grus, mens de siste 3,5 km var beinharde. I tillegg til harde forseringer var ikke værgudene på løpernes side. Det var 2,5 grader og striregn på start, mens det ved målgang hadde lagt seg snø på bakken. Dette var helt klart et løp for de tøffeste av de tøffe.
Løpet har offisiell mesterskaps-status for junior, senior og veteran, mens det i de aldersbestemte klassene har en uoffisiel status. Frida og Amund løp begge i klasse 14-16 år, men startet sammen med juniorklassene, U-23. Begge åpnet knallhardt, og hang seg på de beste, eldre løperne, og viste både vilje og styrke ved å stå løpet fullt ut. Frida fikk sin første, ordentlige topp-plassering og løp inn til en strålende 3 plass i sin klasse. Minst like imponerende var plasseringen i klasse U-23, hvor hun fikk en sterk 8 plass, blant langt eldre konkurrenter. Meget godt med tanke på at hun kan løpe i samme klasse i hele 7 år til! Det ble i samme løp lagt ut resultatlister hvor samtlige løpere uavhengig av klasse ble sammenlignet. Her fikk Frida en flott 17 plass, blant over 100 deltagende damer i alle aldre.
Amund fulgte godt opp i sin klasse. Han er fortsatt bare 15 år, og fikk en strålende 4 plass i G 14-16 år, bare et fattig sekund fra bronsemedaljen. I U-23 klassen ble Amund nr 10, som er minst like imponerende av en 15-åring. Totalt blant samtlige herreløpere ble han nr 23!
Amund forserer feltet tidlig i de lange stigningene.

Blant deltagerne var det både langdistanseløpere, topp-syklister og skiløpere i verdensklasse, så de to vartingene var i godt selskap.
Bare for å indikere hvor bratt det var......dette er etter 1,5 km, og stigningene har bare såvidt startet. ( bildet er tatt før løperne passerte)
Her er løypa videre etter ca 2 km. Toppen er ikke synlig pga tåkeSeier og "super-pers" i Ryeløpet

Postet av Varteig IL den 28. Mai 2015

Mens Pål Asbjørn stod på sidelinja med skade, løp Frida og Emil 5 kilometer terrengløp i Ryeløpet. Dette er regnet som Oslos største 5 kilometerløp, med god deltagelse både av løpere og skiløpere.

Frida slo til med seier i klasse 15-16 år og flotte 21.27 i den krevende og glatte løypa. Emil stod for tidenes pers, og løp hele 7 minutter raskere enn for 2 år siden.

Godt jobbet!!!
Sommeravslutning, alle grupper

Postet av Varteig IL den 28. Mai 2015

Sommeravslutning 22/6.
Årets avslutning blir annerledes. Det vil bli mix-stafett for alle , både små og store, foreldre og barn. Stafetten blir en “annerledes” stafett hvor utfallet blir vanskelig og spå i forkant. Vi håper alle uten skader og plager vil delta på en skikkelig artig stafett.
Oppmøte ved Grytelandstjernet kl 18.00 ( værfobehold, med reservearena klubbhuset)
PS: Håper alle voksne melder seg på her!!!

Alle tar med:

Tørt skift/badetøy/treningstøy
Grillmat til eget behov
engangsgrill
1 stk gavepremie til verdi 30-50 kroner ( 1 premie pr påmeldt)
Noe å sitte på

Påmelding gjøres på følgende link: https://docs.google.com/…/1bfJ8WIJPNvCGp903dgXuWx…/viewform…
Innen 12/6
Tur til Bislett Games

Postet av Varteig IL den 28. Mai 2015

11/6 er det Bislett Games. Tradisjon tro reiser vi samlet for å se verdens-stjernene. Vi mener det er viktig å gjøre noe hyggelig sammen, også utenom trening og konkurranser, så klubben ønsker å sponse turen, slik at flest mulig har anledning til å være med.
Vi drar med tog fra Sarpsborg kl 15.30, og er tilbake 00.25.

Hele turen inklusiv reise med tog og inngang, kr 100 for barn under 16 år, og kr 300 for voksen ( over 16).
OBS: Påmelding må gjøres på denne linken:

https://docs.google.com/…/1LLZlSoMi8rEvkbZ8ranT3L…/viewform…
innen 29/5
Jon Ivar fullførte 82km i Nordmarka

Postet av Varteig IL den 28. Mai 2015

Jon Ivar Tjernshaugen, eller " Ultra-Jon", fullførte i helga Ecotrail i Oslo på hele 82km. Et tøft løp på en, for mange, uvirkelig lang konkurranse.
Jon Ivar fullførte på litt over 8 timer, noe som gir en snitt-tid på 6 min pr km i krevende terreng.

Imponerende!!

Samme dag, løp Stian Støa Johansen og Martin Helgesen halvmaraton i Gøteborgsvarvet. Martin sliter med en vond akilles, og var periodevis plaget i løpet. Han fullførte allikevel på den gode tiden 1.32. Stian forbedret seg med 6 minutter fra Fredrikstad halvmaraton, og kom i mål på 1.42.

Gratulerer så mye til alle tre!!Askim sparebanklekene

Postet av Varteig IL den 28. Mai 2015
Til venstre: Ane som nr 3 på 100m, til høyre: Ane og Sofie på hhv 1 og 3 plass i liten ball

Sesongåpning på bane for mange, onsdag 20 mai. Vi stilte med en stor tropp, på tross av noen forfall.
Sprintøvelsen, 600 meter, var i korteste laget for mange, men det gav mye melkesyre og flott fartstrening for våre løpere.

Ny pers for Ingrid Elise ( 2.17), Isak ( 1.52), Sondre Rishøi (1.33), Frida Kullerud ( 1.47) , Jan Espen Spydevold ( 1.27)og Sigurd Agnalt ( 1.27) .
Seier til Jan Espen, Frida og Sindre. 2 plass til Sigurd og Sondre, 3 plass for Sofie, 4 plass for Isak og Ane. Ingrid Elise løp i 10 års klasse uten rangering.
Noen av de yngste hadde forøvrig også flotte resultater i tekniske øvelser.

Kjempegod innsats....dessverre har vi svært få bilder fra stevnet.Storeslem i Linnekleppen opp

Postet av Varteig IL den 14. Mai 2015

Torsdag 14/5 var det tid for Linnekleppen opp. 16 Vartinger stilte til start, og resultatene uteble ikke. Om alle hadde hatt Varteig-trøyer på seg idag, hadde det ikke vært stort annet enn blåfargete trøyer blant de første løperne:)


Først til mål var Sigurd Agnalt. Imponerende nok at han stilte til start, etter å ha vært så langt nede i kjelleren på Kalnes kvelden før. Her var det melkesyre langt oppe i halsen...... men frisk og rask dagen etter, løp han et flott løp og vant som han ville!
Ole Jørgen Folkestad fulgte 30 sekunder etter, deretter Daniel Oliversen, før Tommy Prøitz sikret 4-dobbelt Varteig. Jon Ivar Tjernshaugen løper mange løp, og er trofast på trening. I går var det 15 x 60 sek på Kalnes, idag et flott løp og 7 plass. Thomas Andresen fullførte Triathlon på Mallorca for 5 dager siden, og imponerte med 8 plass i dag, plassen foran Endre G Svendsen.
Bak disse kjempet Emil Kullerud, Stian Støa Johanessen, Isak Prøitz og Markus Meli hardt i motbakkene. Alle fullførte flotte løp!
Blant jentene, fikk vi to på pallen. Frida Kullerud løp et godt løp, og var nærmere seieren i år enn forrige år. Andre plass på Frida, mens Hege Kullerud fikk en flott tredje plass, 1.40 bak datter Frida. Marte Bergsland ble nr 4, mens Ingrid Elise Kullerud på 10 år fikk en flott 6 plass blant 15 damer. Angelica Meli løp også hele veien til toppen, og fullførte med fin stil.

Kjempeartig å være Varting i Rakkestad idag:)Sigurd
Ole Jørgen
Daniel
Tommy
Jon Ivar
Thomas og Endre
Frida
Emil
Stian


Hege


Isak
Ingrid Elise
Pallen i dameklassen
Hel-blå Varteig-pall i herreklassen


Dobbelt-seier i Glommastafetten

Postet av Varteig IL den 14. Mai 2015
Dessverre ble det ikke Holmenkollstafetten på oss i år. Glommaløpet og stafetten var lagt til samme dag......og det samme var 10-Omila. Dette førte til noen frafall, og det ble start i Glommastafetten isteden. Et flott arrangement med 10 etapper for hvert lag. Over 70 lag stilte til start, deriblant et dame og et herrelag fra Varteig.
Stafetten følger, som det individuelle løpet, Glommastien fra Sarpsborg til Fredrikstad. Løypa er 16 km, og etappene varierte fra 800 til 2800 m. Dessverre startet stafetten 10 min etter det individuelle løpet, noe som gjorde det litt vanskelig for våre løpere. De tok raskt igjen løpere fra den individuelle starten, og det ble mye "slalom" for å komme seg frem.

Gutta klinket til og vant totalt med hele 9 minutter, mens jentene fulgte godt opp med klar dame-seier, og nr 3 totalt.

På guttenes lag løp: Finn M Johansen, Jan espen Spydevold, Amund Korsæth, Sondre Rishøi, Sigurd Agnalt, Pål Nilsen, Rune Grandahl, Sigve Kolderup, Ole Jørgen Folkestad og Andreas Bergsland.

På jentenes lag løp: Stine Wangberg, Henriette F Olsen, Frida Kullerud, Lise Nilsen, Hege Kullerud, Marte Bergsland, Julie Larsen, Stine Wangberg, Henriette F Olsen og Frida Kullerud.

Strålende innsats av alle sammen....... dessverre var ikke alle like raske tilbake til samlingspunktet, så lagbildet ble litt redusert:)

Samme dag gikk også Glommaløpet over 16 km. Jon Ivar Tjernshaugen løp godt hele veien, og fikk en flott 8 plass totalt. Morgan Larsen og Stian Støa Johannesen fullførte også hele distansen på en flott måte. Gratulerer til alle tre!!Trening mellomgruppa våren 2015

Postet av Varteig IL den 5. Mai 2015

Trening mellomgruppa våren 2015

Postet av Varteig IL den 5. Mai 2015

Den mellomste gruppa har hatt en fin tilvekst våren 2015. Det har blitt en fin, sammensveiset gjeng, og vi har derfor besluttet at denne sesongen vil gruppa bestå av utøvere i alderen 10-13 år. Vi ønsker at ALLE i denne aldersgruppa samles på mandag og onsdagsøktene i denne gruppa. De som ønsker "litt ekstra" er hjertlig velkommen til å følge den største gruppa på helge-treningene. Spesielt dere som er 12 og 13 år bør vurdere dette som et tillegg i den ukentlige treningen.
I utgangspunktet er det trening hver mandag på Varteigbanen kl 18.00- 19.30 og hver onsdag på Kalnesbanen kl 18.00-19.30.
Ved avvik sendes det ut mail og info på facebook.

Dersom dere lurer på når de eldste trener i helgene, står dette på treningsinfo stor gruppe, samt på facebook.

Ta kontakt med Hans Petter på 90799580 eller hp@hspinspection.no om du lurer på noe.Treningsdager 14 år og eldre i Mai

Postet av Varteig IL den 5. Mai 2015

Følgende datoer og klokkeslett er planlagt for trening i mai:

ALLE ØKTER ER ÅPNE FOR UTØVERE UTEN KLUBBTILHØRIGHET I VARTEIG, MØT OPP Å TA DEL I ET HYGGELIG TRENINGSMILJØ! !!


Man 4/5: Varteigbanen. 17.45 , Intervall

Ons 6: Kalnesbanen, 18.00 Vi løper intervaller på bane

Lør 9: Glomma stafetten eller løpet


Man 11: varteigbanen kl 18.00, intervall

Ons 13: Kalnesbanen 18.00, Baneintervall

Lør 16: Ravneberget 13.00, Lang motbakke intervall


Man 18: Varteigbanen 18.00, intervall

Ons 20: Kalnesbanen 18.00. Baneintervall

Lør 23: Hafslundparken 16.00, intervall


Man 25: Varteigbanen 18.00, intervall

Ons 27: Kalnesbanen 18.00, Baneintervall

Lør 30: Hafslundparken 16.00. Intervall


Aktuelle konkurranser er:

Gate/terrengløp :

20: Fornebuløpet
23: Sandefjord løpet
26: Ryeløpet
28: BDO Mila, Fredrikstad
30. NM motbakkeløp

Baneløp :

10/5: Nasjonalt stevne, Bislett
20/5 Askim lekene
23/24: Østlandsmesterskapet Hamar
Råskinnet med 28 Vartinger

Postet av Varteig IL den 5. Mai 2015

Årets mest møkkete eventyr, har blitt en årlig tradisjon for klubben. Løpet er blant landets aller største terrengløp, og deltagelsen er svært tøff.

28 deltagere er det meste vi har hatt med noen gang, og med vimpelen på plass var vi faktisk godt synlige, selv med over 3000 deltagere.
Noen av Varteigs deltagere i Råskinnet.

Først ut var Knøttetassen. Løpet for de under 10 år. Her løpes det uten rangering i ei løype på ca 900 meter. Flott innsats av Marius S Lunde, Signe S Lunde, Vilde Fredriksen, Kaia Jacobsen, Emil Helgesen Berg og Angelica Meli.

Råtassen på 3 kilometer startes over tre puljer. 10/11 år, 12/13 år og 14/15 år.

Blant 10/11 åringene løp Mina Jacobsen og Ingrid Elise Kullerud kjempegode løp. Med over 100 deltagere i sin klasse ble de hhv nummer 36 og 37, med minst mulig margin imellom....1 sekund. Håkon S Lunde løp inn til en kjempeflott 59 plass av hele 139 deltagere.
Sander, Sofie, Maren og Sindre klare før start


I klasse 12/13 år for jenter, startet Sofie Sulusnes og Maren Andersen. Jentene løp inn til flotte plasseringer, hhv nr 56 og 66 blant 109 deltagende jenter.
Blant guttene løp Sindre Fredriksen til en god 60 plass blant 123 løpere.

Eldste klasse i Råtassen er gutter 14/15 år. Her hadde vi med fire deltagere, og eldstemann, Amund Korsæth plasserte seg som nummer 2 i den sterke klasse. Amund hang lenge med i tet, men ble såvidt fraløpt underveis . En meget sterk prestasjon blant 66 sterke løpere. I samme klasse ble Andreas Bergsland nr 23, Sander Sulusnes nr 47 og Emil Kullerud nr 49.
Flott laginnsats i denne klassen !
Rene sprint-tempoet ut fra start i 14/15 års klassen. Amund og Andreas kan sees som nr 8 og 11 fra venstre
Andreas ( med briller) etter elve-passeringen underveis i løpet.


Råskinnet på hele 9 kilometer er for alle over 15 år. Vi hadde med to debutanter på det lange løpet, i jenter 16 år. Frida Kullerud og Marte Bergsland er begge meget godt trente jenter, men synes det krevende løpet var......ja , akkurat, krevende.
Begge fullførte meget godt, med Frida på en sterk 19 plass, og Marte som nr 34 av 68 deltagere. Jentene var yngst i klassen, og blant de første var det overvekt av 17-åringer.
Frida på vei mot mål etter 9 tøffe kilometer
Marte ut fra start, kan sees med nr 715


I jenteklasse 18-19 år løp Julie S Ensrud et strålende løp, og ble nr 3. Meget sterk løping av Julie, som om vinteren er en svært lovende langrennsløper. Vi håper Julie fikk mersmak etter dette løpet, og kanskje ser vi henne på flere løp med joggesko?
Julie fighter godt inn mot sin 3 plass


I klasse 35-39 år kvinner, løp Torild S Lunde inn til en flott 21 plass blant nesten 100 deltagere.

Blant guttene i Råskinnet hadde vi med flere løpere helt i tet. Jan Espen Spydevold løp sitt beste løp i Råskinnet noensinne, og fikk en flott 4 plass blant 97 løpere i G 15-17 år. Meget god innsats av mellomdistanseløperen.
Sigurd Agnalt var ikke helt fornøyd med egen innsats, men løp et godt løp og fikk en fin 6 plass i G 18-19 år.

I herreklasse 21-34 år deltok Stian Støa Johansen og Markus Meli for andre gang. Begge bedret tiden sin fra fjoråret, og kan være godt fornøyd med egne prestasjoner. Jon Sigurd Brenne debuterte i løpet, og som uerfaren konkurranseløper fikk han en glimrende 25 plass i sin klasse.

I klasse 35-39 løp Pål Asbjørn Kullerud inn til seier blant 135 løpere. Totalt blant alle de 997 herreløperne ble han nr 5, og nr 4 av de norske deltagerne. Avstanden opp til pallen var ikke stor, og med tanke på at to av disse er landslagsløpere lover dette godt for resten av sesongen.Pål A på start, flankert av sølv og bronsevinnerene. Jan Espen kan skimtes til venstre i bildet. ( Foto er kopiert fra Kondis)


I klasse 40-44 deltok Kjell Vidar Helgesen for første gang på flere år. Kjell Vidar klinte til i comebacket og løp inn til en glimrende 7 plass i sin klasse. Imponerende!
Dagfinn Sulusnes og Hans Petter Jacobsen løp i samme klasse inn til flotte tider.Alt i alt: Veldig artig å være fra Varteig i Råskinnet:)PS: Mangler foto av flere løpere.... send gjerne over, om noen har bilder.

Resultater

Postet av Varteig IL den 3. Mai 2015

Beklageligvis ble det problemer med resultatene etter Belsbykollen opp. En feil i merking av løypen førte til at noen løpere løp helt feil, og resultatlistene er derfor ikke ferdige. Vi avholder et møte mandag om saken, og kommer med fullstendige lister og bilder senere i uken. Beklager problemene dette medfører, og takker for forståelse blant positive deltagere.Varteig, største klubb i Østfoldstafetten

Postet av Varteig IL den 3. Mai 2015

Tidligere omtalt som en "liten bush-klubb"..... Bush-klubb er vi vel stolte av, men små er vi ikke lenger. Ihvertfall ikke i Østfoldmålestokk når det handler om litt lengre løp enn sprint.Varteigs ene jentelag stakk av med seieren. Ingrid Elise, Stine, Henriette, Frida, Signe og Sofie

Østfoldstafetten arrangeres årlig, og er en terrengstafett for klubber i Østfold. Det er stor prestisje i å vinne stafetten, og vi hadde samlet en stor tropp, på tross av flere forfall i siste liten.

Vi stilte opp med hele 8 lag. Hvert lag med 6 eller 7 løpere.
Jentene var først ute, og her gikk det riktig bra. Det ene jentelaget vant klassen, mens vårt andre lag kom i mål etter kjempegod innsats. Litt viktig å få med at jentelag 2 manglet hele 11 år på å fylle den maksimale aldersgrensen.Vårt yngste jentelag. Blide og fornøyde etter strålende innsats

Guttene stilte også med to lag. Det ene laget kjempet lenge om seieren, men tapte terreng mot slutten, og ble såvidt slått i spurten om sølvet. Tredjeplass er allikevel et flott resultat, og her kan faktisk samtlige løpere delta også neste år. Guttelag nr 2 fulgte godt opp med god løping. Dessverre ble det litt rot i den ene vekslingen, og de tapte litt terreng. Som jentelag 2, hadde også det andre guttelaget 11 år i manko. Dette lover meget godt for neste år!


Vi stilte også med damelag. Her ble det en flott sølvmedalje, langt nærmere suverene Fredrikstad enn i fjor. Neste år.......

Herrene stilte opp med 2 lag. Det raskeste laget tok føringen etter andre etappe, og hadde en klar ledelse gjennom hele stafetten. I mål var differansen på over 30 sekunder, men dessverre ble laget diskvalifisert etter en protest på litt for aktiv heiing av lagkameratene. Synd, men sportslig var vi overlegne.....neste år kommer alle på sidelinjen til å stå stille mens vi heier:)
Herrelag nummer 2 fulgte meget godt opp, og tok en flott bronsemedalje.

Veteranlaget for herrer løp forøvrig inn til seier, og sikret klubbens andre gull for dagen.

Imponerende god innsats av samtlige løpere fra Varteig !!

Vi mangler dessverre bilder av gutte og herrelageneAktiv helg med NM terrengløp og Fredrikstadløpet

Postet av Varteig IL den 20. Apr 2015

Lørdag 18 april var det NM terrengløp på Ås, kort løype. Sondre Rishøi måtte dessverre melde forfall pga sykdom, men Frida, Marte, Amund, Jan Espen, Sigurd og Pål Asbjørn stod klare når startskuddet gikk.

Jentene var først ute. De løp 2 km i et samlet felt på over 50 løpere fordelt på klassene 15,16 og 17 år. Frida Kullerud har hatt litt problemer med å finne løps-formen etter skisesongen, og hadde et mål for dagen: å henge på i tet til kroppen sa stopp. Målet ble oppnådd......hun hang med i hovedpulja i ca 1 km, før det stoppet litt opp. Frida var godt fornøyd med gjennomføringen, og 12 plass i J 16. Marte Bergsland fullførte løpet i jevnt, fin driv, og var godt fornøyd med egen innsats.
Et sterkt jentefelt klare for start
De tre eneste østfoldjentene som stilte til start. Sirianne C Rymoen, Frida Kullerud og Marte Bergsland samlet etter vel gjennomført løp.

Gutta startet også i store felt. G 15, 16 og 17 løp 2 kilometer. Her åpnet Jan Espen Spydevold offensivt, og lå i tetpulja de første 800 meterne. Dessverre sliter han litt med det samme som de andre skiløperne, tempoet mangler tidlig i sesongen. Allikevel godt fornøyd med en sterk 9 plass i G 17.
Amund valgte en annen taktikk. Han åpnet forsiktig, men avsluttet løpet med å "plukke løpere". Amund fikk en flott 9 plass i G 15 år, og henger tidsmessig meget godt med de eldre konkurrentene.
Jan Espen sees som nr to på bildet i blå drakt
Amund på vei til å passere en av flere løpere mot slutten av sitt løp. ( hvit singlet)

Sigurd Agnalt løp i Menn junior, også de 2 kilometer. Sigurd hadde litt tempotrøbbel, men gjennomførte et godt løp, og ble nr 17 i den sterke juniorklassen. Dessverre løp Sigurd raskere en fotografen, så her er det ikke noe bilde.

Pål Asbjørn løp i Menn veteran, 3 kilometer. Han var på forhånd veldig usikker på å løpe den korte distansen, men det fungerte relativt godt. Mangle på tempo, også her, men han holdt jevn fin fart inn til NM bronse. Dette lover godt for resten av sesongen..

Pål Asbjørn i tetgruppa, 500 meter før mål.


Fredrikstadløpet 2015:Flere Vartinger deltok i Fredrikstadløpet dagen etter, 19 april.


Stine Wangberg testet formen på 3 km gateløp, og vant sin klasse. Totalt ble hun nr 3 av samtlige jenter. Godt gjennomført, på den sterke tiden 11.03.
Isak Prøitz løp samme distanse, og fikk en flott 3 plass i sin klasse. Godt jobbet av Isak, som akkurat er ferdig med vinterens hockey-sesong.

Stine på vei mot mål

På 5 kilometer løp Tommy Prøytz og Julie Larsen flotte løp. Julie ble nr 2 i sin klasse på flotte 21.34, mens Tommy ble nr 6 på 17.54. Godt jobbet!!
Tommy jobber godt mot mål

På 21 kilometer løp Jon Ivar Tjernshaugen sterkere og sterkere for hver runde i sin debut på distansen. Han imponerte med 6 plass i klassen og sterke 1.23.15.
Morgan Larsen ble nr 9 i sin klasse med tiden 1.32.36, mens Stian S Johannesen slet litt med tunge bein og fikk ikke helt ut sitt potensiale. En 16 plass og 1.46 er allikevel ikke dårlig!
Jon Ivar trivdes tydelig i finværet:)
Stian var optimistisk underveis på første runde....av fire