Til topps i Halden

Postet av Varteig IL den 24. Aug 2014

Flott innsats under dagens Kanonløp i Halden. Pål Asbjørn og Jan Espen sørget for dobbeltseier totalt, mens Frida kom opp som tredje raskeste dame. I tillegg hadde vi flere flotte plasseringer i de ulike klassene.For en gangs skyld klarte vi å samle alle vartingene på et brett, påtross av regnværet som slo til:)

Kort oppsummert var det en flott prestasjon av alle som kom seg opp til klokketårnet. 800 meter med 14 % stigning, er tøft. Melkesyre får du føle raskt, og lårene kan bli tunge å dra med seg hele veien:)
Blant de yngste løp både Vilde, Ingrid Elise, Signe og Angelica til toppen med full innsats. Godt jobbet av alle sammen!Angelica


Ingrid Elise


Vilde


Signe


I klasse 10-12 år var det rangering. Her løp Sindre et kjempegodt løp, og vant sin klasse med klar margin. Håkon fulgte godt opp med en kjempefin 5 plass.
I jenteklassen løp Sofie inn til en flott 2 plass i sin klasse etter et imponerende godt løp. Motbakke passer tydelig godt for Sofie :)


Sindre


Sofie

I gutter 13-15 løp Sander og Emil inn til hhv 4 og 5 plass. Godt jobbet av begge guttene.
I jenter 13-15 år vant Frida etter en litt tung dag i bakken. Lørdagens oppladning med 6 timers skitrening satt nok litt i beina:)


Sander

Emil

Frida

Hege og Torild deltok i klassen for de over 16 år, og begge løp godt. Hege ble nr 2, mens Torild ble nr 4. Strek innsats!


Hege

I herreklassen tok Pål A en klar ledelse etter halvløpt løp, og kontrollerte inn til seier. Jan Espen hadde som vanlig en sterk sluttspurt,  knuste de andre konkurrentene på slutten, og sikret dobbeltseier til Varteig!


Pål Asbjørn


Jan Espen

Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.