Sondre og Stine klare for UM

Postet av Varteig IL den 1. Jun 2015

Under Romerikslekene i helga, deltok 4 varteig-løpere. Alle var litt spente før årets første, ordentlige banestevne, men generalprøven gikk riktig bra.
Lørdag stod 800 meter på programmet. Jan Espen Spydevold løp et godt løp og ble nummer 2 på tiden 2.05. Det er riktignok vanskelig å løpe fort på 800 meter uten konkurransetrening, så på tross av en god følelse, følte Jan Espen at han hadde mer å gå på. Dette lover godt for juni:)

Stine Wangberg har vært borte fra tartandekke i nesten 2 sesonger pga skadeproblemer. Stine er endelig tilbake, og klinket til med pers, 2.27 og 3 plass i første løp. I frykt for å få kjenning med skadeproblemene har Stine valgt et forsiktig konkurranseopplegg denne våren, og det var derfor ekstra gøy med pers OG kvalifisering til UM i første forsøk.
Sondre Rishøi løp i et sterkt heat, og ble nr 5 i sin klasse etter et godt løp. Også han løp under kvalifiseringsgrensen til UM, og perset klart med den flotte tiden 2.11.

På søndag var det 3000 meter på programmet. Sigurd Agnalt, stilte som 18 åring opp i seniorklassen for å få matching, og løp inn til 4 plass på tiden 9.31.

Meget gode løp av samtlige, så tidlig i sesongen!!

Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.