Storeslem i Linnekleppen opp

Postet av Varteig IL den 14. Mai 2015

Torsdag 14/5 var det tid for Linnekleppen opp. 16 Vartinger stilte til start, og resultatene uteble ikke. Om alle hadde hatt Varteig-trøyer på seg idag, hadde det ikke vært stort annet enn blåfargete trøyer blant de første løperne:)

Først til mål var Sigurd Agnalt. Imponerende nok at han stilte til start, etter å ha vært så langt nede i kjelleren på Kalnes kvelden før. Her var det melkesyre langt oppe i halsen...... men frisk og rask dagen etter, løp han et flott løp og vant som han ville!
Ole Jørgen Folkestad fulgte 30 sekunder etter, deretter Daniel Oliversen, før Tommy Prøitz sikret 4-dobbelt Varteig. Jon Ivar Tjernshaugen løper mange løp, og er trofast på trening. I går var det 15 x 60 sek på Kalnes, idag et flott løp og 7 plass. Thomas Andresen fullførte Triathlon på Mallorca for 5 dager siden, og imponerte med 8 plass i dag, plassen foran Endre G Svendsen.
Bak disse kjempet Emil Kullerud, Stian Støa Johanessen, Isak Prøitz og Markus Meli hardt i motbakkene. Alle fullførte flotte løp!
Blant jentene, fikk vi to på pallen. Frida Kullerud løp et godt løp, og var nærmere seieren i år enn forrige år. Andre plass på Frida, mens Hege Kullerud fikk en flott tredje plass, 1.40 bak datter Frida. Marte Bergsland ble nr 4, mens Ingrid Elise Kullerud på 10 år fikk en flott 6 plass blant 15 damer. Angelica Meli løp også hele veien til toppen, og fullførte med fin stil.

Kjempeartig å være Varting i Rakkestad idag:)