Sondre og Stine klare for UM

Postet av Varteig IL den 1. Jun 2015

Under Romerikslekene i helga, deltok 4 varteig-løpere. Alle var litt spente før årets første, ordentlige banestevne, men generalprøven gikk riktig bra.
Lørdag stod 800 meter på programmet. Jan Espen Spydevold løp et godt løp og ble nummer 2 på tiden 2.05. Det er riktignok vanskelig å løpe fort på 800 meter uten konkurransetrening, så på tross av en god følelse, følte Jan Espen at han hadde mer å gå på. Dette lover godt for juni:)

Stine Wangberg har vært borte fra tartandekke i nesten 2 sesonger pga skadeproblemer. Stine er endelig tilbake, og klinket til med pers, 2.27 og 3 plass i første løp. I frykt for å få kjenning med skadeproblemene har Stine valgt et forsiktig konkurranseopplegg denne våren, og det var derfor ekstra gøy med pers OG kvalifisering til UM i første forsøk.
Sondre Rishøi løp i et sterkt heat, og ble nr 5 i sin klasse etter et godt løp. Også han løp under kvalifiseringsgrensen til UM, og perset klart med den flotte tiden 2.11.

På søndag var det 3000 meter på programmet. Sigurd Agnalt, stilte som 18 åring opp i seniorklassen for å få matching, og løp inn til 4 plass på tiden 9.31.

Meget gode løp av samtlige, så tidlig i sesongen!!


Askim sparebanklekene

Postet av Varteig IL den 28. Mai 2015
Til venstre: Ane som nr 3 på 100m, til høyre: Ane og Sofie på hhv 1 og 3 plass i liten ball

Sesongåpning på bane for mange, onsdag 20 mai. Vi stilte med en stor tropp, på tross av noen forfall.
Sprintøvelsen, 600 meter, var i korteste laget for mange, men det gav mye melkesyre og flott fartstrening for våre løpere.

Ny pers for Ingrid Elise ( 2.17), Isak ( 1.52), Sondre Rishøi (1.33), Frida Kullerud ( 1.47) , Jan Espen Spydevold ( 1.27)og Sigurd Agnalt ( 1.27) .
Seier til Jan Espen, Frida og Sindre. 2 plass til Sigurd og Sondre, 3 plass for Sofie, 4 plass for Isak og Ane. Ingrid Elise løp i 10 års klasse uten rangering.
Noen av de yngste hadde forøvrig også flotte resultater i tekniske øvelser.

Kjempegod innsats....dessverre har vi svært få bilder fra stevnet.


Postet av Varteig IL den 28. Jun 2014Frida perset på Lillehammer

Postet av Varteig IL den 23. Jun 2014

Under Veidekkelekene på Lillehammer løp idag Frida inn til ny pers med nesten 5 sekunder på 800 meter. Velfortjent for Frida , som denne sesongen har hatt stor fremgang på trening, men har slitt litt med å få det til på bane. Dette var et stort skritt på veien, og vi gratulerer!!