Varteig vant igjen

Postet av Varteig IL - Fotball den 26. Jun 2018

Varteig vant igjen(tekst hentet fra SA.no)

(Varteig - Rolvsøy 4-0) Varteig vartet opp med den fjerde seieren på rad i fotballens 6. divisjon avdeling 1 da de slo Rolvsøy 4-0 hjemme på Varteig idrettsplass mandag kveld.

De har nå 15 poeng på 12 kamper, og det gjør at de ligger plassert i midtsjiktet på tabellen i sin avdeling.

Varteig-trener Dag Klavestad sa at laget leverte bortimot årsbeste i de første tyve minuttene i 1. omgang.

– Vi spilte flott fotball og ledet 2-0 etter 13 minutter, sa Klavestad til avisen.

Varteig økte til 3-0 før pause, og en ny scoring etter hvilen fastsatte sluttresultatet til 4-0.

Daniel Antonsen (3) og Harald Arntsen scoret målene for Varteig i dette oppgjøret.

Nå venter sommerferie for Varteig-gutta, før seriealvoret begynner igjen i august. 13. august spiller Varteig bortekamp mot NMBUI.