Nivået er veldig bra og det er motiverende å få trene sammen de beste i Østfold.

Det er hyggelig å se at våre gutter er med videre etter første runde.

Uansett hva som skjer videre har disse tre, samt hele 07-laget gjort en fantastisk jobb.

Varteig IL gratulerer trekløveret, samt hele 07-gjengen

Lykke til videre

Rolvsøy - Varteig 2-5

Postet av Varteig IL - Fotball den 17. Okt 2018

(Rolvsøy - Varteig 2-5) Etter en trøblete innledning på sesongen i 6. divisjon avdeling 1 klarte Varteig å slå sterkere tilbake etter hvert som seriespillet pågikk gjennom året. Tirsdag avsluttet de 2018-sesongen med bortekamp mot svakt plasserte Rolvsøy. Og det ble en perfekt avslutning for vartingene - som vant 5-2.

– Det var moro. Før kampen hadde vi ambisjon om å beholde syvendeplassen vi hadde, og det klarte vi. Vi avsluttet med stil i dag, og i dag scoret vi noen fantastisk pene mål, forklarte Varteig-trener Dag Klavestad til Sarpsborg Arbeiderblad etter kampen.

Varteig fikk til slutt 31 poeng på 22 kamper. Det er ikke dårlig for et lag som riktignok serieåpnet med seier, men så gikk på syv tap på rad, før de snudde den negative trenden og begynte å plukke poeng.

– At vi kom så sterkt tilbake vitner om at det er moral i dette laget, understreker Dag Klavestad, som også fortsetter som Varteig-trener i 2019-sesongen.

Simen Lunde (3), Glenn Ove Foss og Harald Arntsen scoret målene for Varteig i sesongens siste kamp.

Sarpsborg 08 akademiet

Postet av Varteig IL - Fotball den 14. Okt 2018

Idag var første trening for Sarpsborg 08 akademiet og vi stilte med 3 Varteig gutter

Det var nærmere 50 gutter på første trening og masse gode unge spillere, så nåløyet er trangt.

Dette er altså uttak og flere treninger de nærmeste helgene.

Gratulerer med å kommet til samling og første trening

Seniortrener signert for sesongen 2019

Postet av Varteig IL - Fotball den 10. Okt 2018

Vi er stolte og glade over å ha med Dag Klavestad på et nytt år i Varteig IL(VIL)

Dag K og VIL har vært en god match fra dag en og vi ser allerede frem i mot neste sesong

Dag har kompetansen, erfaringen og glimt i øye, en perfekt kombinasjon for oss

Sesongen 2018 har vært flere skritt i riktig retning, noe vi ønsker å videreføre i 2019

Vi er veldig fornøyd med jobben som Dag har gjort og gleder oss til fortsettelsen:)

Gamle og nye spillere er velkommen til sesong oppkjøring for sesongen 2019

Nok en senior seier og denne gangen over Ås

Postet av Varteig IL - Fotball den 2. Okt 2018

Kriget til seg tre poeng

(Ås 2 - Varteig 2-3) Det ble en spennende kamp mellom Ås 2 og Varteig i Østfold-fotballens 6. divisjon avdeling 1 mandag kveld. Varteig-spillerne kunne til slutt juble for 3-2-seier - etter at det hadde stått 1-1 til pause på Ås stadion.

Hjemmelaget tok ledelsen, før Christian Fredriksen ordnet Varteigs utligning til 1-1. I 2. omgang skapte vertene en del sjanser, men det var Varteig som tok ledelsen. Det sørget Jørgen Jensen for. Simen Lunde scoret så 3-1-målet til Varteig ett minutt før slutt. Ås 2 fikk redusering til 2-3 på overtid, men kom ikke nærmere enn det. Dermed ble tre poeng med Varteig-spillerne hjem.

Artig er det også at de unge spiller veldig gode kamper.

Både Jonas Smaaberg og Christian Fredriksen(bilde) spilte godt og hjalp til å krige oss til tre poeng.

Søndag var det tid for merkeprøver på Varteigbanen

Postet av Varteig IL - Fotball den 24. Sep 2018

Søndag var det tid for alle unge talenter å prøve sine ferdigheter på Varteig banen.

Vi var heldige å få supert vær og perfekte forhold

Det var god stemning, mange som var ivrige på å slå sine rekorder og alle koste seg med god mat

Flere bilder ligger på våre facebooksider, Varteig IL og Varteig IL Fotball

Stor takk til alle frivillige som stilte opp og gjorde dette til en fin dag for de unge

Neste gang skal vi lage et ennå bedre arrangement :)

Avslutnings cup for 2011/2012 i Ørje

Denne gangen stilte vi med tre lag og alle jentene og guttene samt foreldre koste seg på cup.

Masse flott spill og idrettsglede

Lyst til å sparke sammen denne flotte gjengen, de trener fortsatt ute på Varteig banen onsdager fra kl 17-18 :)

Damefotballen er godt igang og tirsdag kl 1900 er det ny trening

Postet av Varteig IL - Fotball den 9. Sep 2018

Varteigs første damelag på noen år er i fred med å bygges opp.

Det er er flott gjeng som holder igang på tirsdager kl 1900 med mye humor og fotballglede

Om du har spilt fotball før eller ikke, du er velkommen uansett

Så møt opp til trening, hva er mer gøy en å trene fotball :)

Spond gruppe: Spond - Varteig damefotball  (Spond gruppekode: ETCVU)

Ny minicup for 2012/2011

Postet av Varteig IL - Fotball den 8. Sep 2018

Heldigvis slapp vi regnet i dag og det var perfekte spillerforhold

Våre gutter og jenter koste seg på Torp

Flere bilder på våre Facebook sider

Disse glade jenter og gutter trener hver onsdag kl 1700 om noen flere ønsker å være med :)

VIL - Drøbak, senior

Postet av Varteig IL - Fotball den 5. Sep 2018

VIL tapte uheldig for dette laget på vårsesongen, så nå var det tid for å vise hvem som er best.

VIL skaper store sjanser, men får den ikke i nota. Drøbak skårer mot spillets gang, men vi reduserer heldigvis kjapt. I andre omgang gjør Dag Klavestad noen justeringer, vi skårer 3 mål og kontrollerer de siste 10 min. Bra gjennomført og fortjent seirer.

Marius var tilbake i målet og gjør en fin kamp. Jevnt over var det bra innsats og spillerne løper til krampa tar de.

Målene ble skåret av:

Dag Tore Bergerud(setter den flott over keeperen)

Kim Ågheim(sleivspark)

Harald Arntsen(fint skudd over keeper og i hjørnet)

Anders Vestby(superraid og plasserer den tilside for keeper)

Varteig har startet høstsesongen bedre enn vårsesongen, så det lover godt.

Jenter og gutter født 2013 - Trening starter opp 22 august kl 17.00

Postet av Varteig IL - Fotball den 6. Jul 2018

Da er det en velfortjent sommerferie på våre utøvere, men planlegging av høsten er allerede i gang.

Postet av Varteig IL - Fotball den 26. Jun 2018

Varteig vant igjen(tekst hentet fra SA.no)

(Varteig - Rolvsøy 4-0) Varteig vartet opp med den fjerde seieren på rad i fotballens 6. divisjon avdeling 1 da de slo Rolvsøy 4-0 hjemme på Varteig idrettsplass mandag kveld.

De har nå 15 poeng på 12 kamper, og det gjør at de ligger plassert i midtsjiktet på tabellen i sin avdeling.

Varteig-trener Dag Klavestad sa at laget leverte bortimot årsbeste i de første tyve minuttene i 1. omgang.

– Vi spilte flott fotball og ledet 2-0 etter 13 minutter, sa Klavestad til avisen.

Varteig økte til 3-0 før pause, og en ny scoring etter hvilen fastsatte sluttresultatet til 4-0.

Daniel Antonsen (3) og Harald Arntsen scoret målene for Varteig i dette oppgjøret.

Nå venter sommerferie for Varteig-gutta, før seriealvoret begynner igjen i august. 13. august spiller Varteig bortekamp mot NMBUI.

Tredje seier på rad for A-laget

Postet av Varteig IL - Fotball den 20. Jun 2018

A-laget har kommet inn på vinnersporet og tar sin tredje seier på rad.

– Det var vanskelige spilleforhold, med sterk vind, men i dag vant vi takket være en fantastisk laginnsats. Vi hadde full kontroll, og i dag holdt vi også nullen for første gang i år, sa Varteig-trener Dag Klavestad til SA etter tirsdagens kamp.

Varteig vant serieåpningen mot Skjeberg i april, men etter det gikk de på syv tap på rad. Nå har seirer mot Ås 2 (5-1), Skjeberg (4-1) og Rapid Athene skapt ny optimisme og glede i Varteig-troppen.

– Jeg er veldig stolt av spillergruppen, understreker Dag Klavestad.

Emil Øby Olsen, Lars Olsen, Glenn Ove Foss, Bjørn Pettersen og Anders Vestby scoret Varteigs mål tirsdag kveld.

Varteigs neste kamp spilles mandag 25. juni. Da kommer Rolvsøy på besøk til Varteig idrettsplass.

Ekstra gledelig var det med debut og mål for Anders Vestby, gratulerer :)

Link til SA.no:   Varteig IL A-lag's tredje seier på rad

Bygdekampen 2018

Postet av Varteig IL - Fotball den 18. Jun 2018

Vi håper å gjøre bygdekampen til en årlig hendelse og er vi er veldig fornøyd med at vi hadde over 200 tilskuere første året. Neste år skal vi prøve å bli ennå bedre og tar med oss dette året som læring.

Takk til alle som delte dagen med oss

Cup for våre yngste helter 09.06.2018

Postet av Varteig IL - Fotball den 9. Jun 2018

For flere bilder se våre Facebook sider :)

Disse glade guttene trener onsdager kl 1700 på Varteig banen

Ny mini festival for guttakrutt, denne gang på Torp :)

Postet av Varteig IL - Fotball den 26. Mai 2018

Det ble en ny strålende dag på fotballbanen i nydelig vær.

Flott fotball og nye minner for gutta

Drømmekampen

Postet av Varteig IL - Fotball den 24. Mai 2018

DRØMMEKAMPEN SØKER NYE SPILLERE! Endelig er det klart for en ny sesong av Drømmekampen!

Eurosport arrangerer nå for andre gang Drømmekampen.

En fotballkamp der 33 barn mellom 8 og 12 år

skal spille mot to Eliteseriespillere.

Kampen spilles på Marienlyst Stadion i høst og skal sendes på TV!

I fjor vant Drømmelaget 6 – 0 mot Eliteseriespillerne.

Nå trenger Drømmelaget nye helter til å spille i årets kamp.

Hvem fortjener en plass på Drømmelaget i år?

Vi leter etter små og store helter rundt om i Norge som fortjener en

plass på laget.

Nominér et barn du mener bør få en plass på laget her: WWW.DRØMMEKAMPEN.NO

Gutter 2011/2012 er klare for ny miniturnering på Torp lørdag 26 mai

Postet av Varteig IL - Fotball den 23. Mai 2018

Guttene gleder seg til nye kamper og mye moro.

Kanskje blir det også nå pokal eller medalje for innsatsen  :)

Vi stiller med to lag, og de skal begge spille fire kamper. Kl 9.30, 10.10, 11.10, og 11.50

Sees vi på Torp?

Har du husket å kjøpe supporter skjerf? :)

Kan kjøpes i kiosken på Varteig banen eller på Vipps #20432

Kamper i mai

Postet av Varteig IL - Fotball den 7. Mai 2018

Endringer kan forekomme

Turnering Dato Dag Tid Hjemmelag Resultat Bortelag Bane
G08 Avdeling 09 07.05.2018 mandag 17:30 Tistedalen Rød - Varteig Tistedalen st. 5er B2-2
6. divisjon Menn avdeling 01 07.05.2018 mandag 19:00 Varteig - Mysen /HIL Varteig Ipl
G11 Avdeling 10 08.05.2018 tirsdag 18:00 Kvik Halden Grønn - Varteig Blå Strupe KG 7er B (Fresenius Kabi)
G13/14 avdeling 05 08.05.2018 tirsdag 18:15 Kråkerøy 3 - Varteig Kråkerøy st 2 9er B
M39 Menn veteran 7-er 09.05.2018 onsdag 20:15 Yven - Varteig * Yven mini (KG)
G12 Avdeling 08 14.05.2018 mandag 18:30 Varteig - Lervik Varteig Ipl 7er A
G08 Avdeling 09 15.05.2018 tirsdag 17:30 Varteig - Greåker Grå Varteig Ipl 5erB
6. divisjon Menn avdeling 01 15.05.2018 tirsdag 20:15 Varteig - Drøbak-Frogn 3 Varteig Ipl
G11 Avdeling 10 16.05.2018 onsdag 18:30 Varteig Blå - Borgen Hvit Varteig Ipl 7er A
G13/14 avdeling 05 16.05.2018 onsdag 19:45 Varteig - Skogstrand 2 Varteig Ipl 9er A
M39 Menn veteran 7-er 18.05.2018 fredag 20:15 Varteig * - Lande * Varteig Ipl 9er A
6. divisjon Menn avdeling 01 21.05.2018 mandag 20:15 Ørje - Varteig Marker KG
G08 Avdeling 09 22.05.2018 tirsdag 17:30 Borgen Hvit - Varteig Mobakken KG 5er B
G12 Avdeling 08 22.05.2018 tirsdag 18:30 Varteig - Trosvik Blå Varteig Ipl 7er A
G11 Avdeling 10 23.05.2018 onsdag 18:30 Hafslund Hvit - Varteig Blå Hafslundbanen KG 7er A
G13/14 avdeling 05 23.05.2018 onsdag 18:30 Sprint-Jeløy 4 - Varteig Bellevue KG 9er A
M39 Menn veteran 7-er 24.05.2018 torsdag 20:15 Tune * - Varteig * Tunebanen KG 7er B
6. divisjon Menn avdeling 01 28.05.2018 mandag 20:15 Varteig - Ekholt Varteig Ipl
G08 Avdeling 09 29.05.2018 tirsdag 17:30 Varteig - Trosvik Gul Varteig Ipl 5erB
G12 Avdeling 08 29.05.2018 tirsdag 19:15 Kvik Halden Rød - Varteig Strupe KG 7er B (Fresenius Kabi)
G13/14 avdeling 05 30.05.2018 onsdag 18:30 Varteig - Tistedalen 2 Varteig Ipl 9er A
G11 Avdeling 10 30.05.2018 onsdag 18:30 Varteig Blå - Sarpsborg FK Sort Varteig Ipl 7er B
M39 Menn veteran 7-er 31.05.2018 torsdag 20:15 Varteig * - Øreåsen Varteig Ipl 9er A

Fredriksten cup for gutter 2011 og 2012

Postet av Varteig IL - Fotball den 5. Mai 2018

Topp forhold, kjempe laginnsats og pokal etter tre kamper i solen :)

6. divisjon Menn avdeling 01

Postet av Varteig IL - Fotball den 1. Mai 2018

Varteig startet glimrende mot Skjeberg og vant

Så har det blitt to tap for NMBUI og nå sist Trøgstad/Båstad.

Vi ligger på en foreløpig 7 plass, nå begynner klatringen :)

Varteig gikk hardt ut og kjørte Skjeberg i første omgang og ledet 0-2

Andre omgang må Skjeberg opp og frem, reduserer til 1-2, før Varteig setter inn 1-3 på straffe

Målskårere: 2 x Kim Ågheim og Daniel Antonsen

Se intervjuer og mer info på våre Facebooksider

Gymsalen er stengt denne uken, så det er påskeferie for innetrening

Postet av Varteig IL - Fotball den 25. Mar 2018

Gymsalen er stengt nå før påske

Treningskamp for senior mot Ullerøy

Varteig-Ullerøy 4-1 (1-0) . Treningskamp, Sarpsborg stadion.

Vi startet kampen godt og hadde banespillet i stort sett hele første omgang.

Vi er gode til å gjenvinne ballen på motstanderens banehalvdel, men på den siste tredjedelen er vi for upresise.

Etter 30 minutter glipper det totalt i eget forsvar og Ullerøy kommer alene med keeper. Knutsen kommer ut og forstyrrer angriperen såpass at vi etter hvert får avklarert til corner.

Etter 39 minutter får vi endelig en fortjent scoring.  Jørgen Jensen gjør en god jobb med å vinne ballen på egen banehalvdel. Han holder så vidt ballen i spill ute på sidelinja, før han sender ballen til Glenn Ove Foss, som har kommet ned fra sin spissposisjon. Fossærn vender opp og sender i gjennom en glimrende stikker til Bjørn Stephen Pettersen som løper fra Ullerøy-forsvaret. Alene med keeper er han iskald og setter inn 1-0 til Varteig.

Flere mål ble det ikke i den første omgangen. I pausen byttet vi ut begge spissene og også Ole-Kristian Walther fikk lov til å ta seg en velfortjent dusj.

Den andre omgangen startet som den første. Vi fortsetter å ha mest ball, uten å skape de store sjansene.  Men så, etter 63 minutter klarer vi igjen å bryte ned Ullerøy. Kim Andrè Brenne og Emil Gretzky Olsen kombinerer fint på venstrekanten og sistnevnte avslutter et fint angrep med å sette ballen utagbart i lengste hjørne. 2-0!

Vi hadde 8 mann på benken til denne kampen og alle fikk spilletid.

Etter 75 minutter ryker nullen for oss på defensiv corner. Vi blir for passive og klarer ikke å klarere ballen. Dermed kan Ullerøy-spilleren avslutte fra kort hold og redusere til 2-1.

Bare 4 minutter senere slår vi tilbake. Et fint oppbygd angrep ender med at Lars Olsen drar seg inn i 16-meteren og setter inn 3-1 til Varteig.

To minutter før slutt fastsetter samme mann sluttresultatet til 4-1. Kim Andrè Brenne slår en god corner som detter ned på bakerste stolpe. Der kommer Larsi og stanger inn kampens siste mål. Unge Brenne hadde for øvrig en rekke gode cornere i løpet av kampen. Der har vi litt å jobbe med inn mot seriestart. Både på offensiv og defensiv dødball må vi bli tøffere.

Vi fortsetter å bruke hele troppen i denne treningskampen og det er meget positivt at alle som kommer inn, bidrar så godt som de gjør.

Lagoppstilling:

Keeper: Marius Knutsen

Forsvar: Jørn Oscar Antonsson( Kevin Sørum i 45 min), Kim Ågheim; Stian Walther, Kim Andrè Brenne.

Midtbane: Ole Kristian Walther( Larsi i 45 min), Jørgen Jensen(Christian Fredriksen i 30 min) Simen Lunde( Renè Engebretsen Odden i 25 min), Emil Øby Olsen(Kenneth Pettersen i 30 min)

Angrep: Glenn Ove Foss(Adrian Heier i 45 min), Bjørn Stephen Pettersen(Dennis Olafsen i 45 min).

Varteig-gutt HEI!

Bra oppmøte på fotballtreningen for jenter og gutter født 2011/2012

Postet av Varteig IL - Fotball den 7. Mar 2018

Det var en ivrig gjeng med unge flotte spillere som møtte opp i Varteig gymsal.

Både jenter og gutter var klare med fotballsko og stort pågangsmot.

Alle fikk testet ferdighetene og vist frem skuddfoten

Økten ble avsluttet med boller og saft.

Neste trening onsdag 14 mars kl 17.00 i Varteig gymsal

Vi håper å se deg igjen og håper du kanskje tar med vennen eller venninnen din! :)

Bilderesultat for barnefotball

Årets første treningskamp for senior

Postet av Varteig IL - Fotball den 1. Mar 2018

Senior hadde i dag trening på stadion samtidig med Ullerøy i -7 grader og vind.

Det stopper selvfølgelig ikke tøffe Vartinger og det ble avtalt kamp i treningstiden.

Vartingene er best gjennom hele kampen, viser tidvis vakkert spill og skårer noen flotte mål til stor glede for Dag Klavestad. Dag ligger nok ennå til tining i badekaret, da det var fryktelig kaldt å være trener idag.

Ellers var det gledelig med tre debutanter i dag :)

Gratulerer med vel gjennomført debut til Joshua Karesch, Jørn Oscar Antonssen og Jesper Fosby

Mål av: 2 x Lars Kristian Olsen, Simen Lunde og Glenn Ove Foss

Gutter og jenter født 2011(evt 2012) - Trening onsdager kl 17-18