Flott klubbinnsats under KM terrengløp i Askim 21/4

Postet av Pål Asbjørn Kullerud den 22. Apr 2016

Desidert største klubb, står det på Arrangørens nettside om Varteig. SLIK liker vi å høre!!

Flott innsats var det også, på tross av stort frafall pga skade og sykdom. I tillegg valgte Stine og Emil å spare beina til lørdagens Sentrumsløp.

PS: Har fått bilder av flere, men mangler av noen. Tar gjerne imot bilder ( husk også dette på andre stevner) Jeg løper somregel frem og tilbake for å heie, og trenger hjelp med foto-biten....

Link til arrangøren finner du her

I jenter løp Ingrid Elise offensivt ut, og hadde lenge en klar 2 plass. Det buttet litt mot slutten, men etter knallhard kamp om medaljene fikk hun en fin 4 plass.

Ingrid Elise på vei mot mål

Maiken løp et strålende løp i J 12 år, og fikk en klar seier. Vi håper dette gav mersmak, og vil gjerne se Maiken på bane i sommer.

Maiken var fornøyd etter KM

Sofie løp i J 13 år. Hun hadde en flott spurt, og vant kampen om 3 plassen! Flott innsats!!

Sara løp i jenter 14 år, og klinket til med et flott løp og seier i sin klasse. Sara er nokså uerfaren som løper, men har trent godt etter skisesongen, og fikk i dag godt betalt for dette!

Sara vant kl J14

I jenter 16 år sesongdebuterte Karoline med et overbevisende sololøp, og vant sin klasse med klar margin. Ser at hun er plassert som vinner av J 15 på resultatene, men dette blir rettet til Jenter 16. Kjempeartig for Karoline som har vært litt skadeplaget på våren, men nå er tilbake for fullt.

Karoline vant J 16

Blant gutta, løp Marcus et flott løp i G12. Han hadde krefter i spurten, og avsluttet sterkt til en 2 plass. Stian fulgte godt opp med en flott 4 plass i samme klasse.

Marcus på sølv-plass

I gutter 13 dro Sindre til med en flott seier etter et veldisponert løp. Simen fulgte godt opp med en god 3 plass.

Sindre og Simen på pallen

Isak løp i G 14 og fikk en flott sølvmedalje, og var ganske sikkert beste hockeyspiller denne dagen:)

I gutter 15 viste Elias frem at han har spurt-egenskaper han ikke selv var klar over, og fikk en kjempefin sølvmedalje. Elias er, som søster Sara, uerfaren som løper, men viste flotte takter!

Sondre har trent meget godt i hele vinter, og fikk i går vist at grunnlaget er på plass før sommersesongen. Etter å ha løpt i front hele veien, dro han til med en sterk langspurt, og vant komfortabelt i G 16. Meget solid!

Sondre på toppen av pallen

Jan Espen løp i G 18 år, og fikk merke at 2000 meter er langt med et litt ustabilt grunnlag. Etter to overtråkk iløpet av vinteren, var allikevel sølv et godt resultat.

I menn senior var deltagelsen laber, men våre to gutter viste at Vartingene tør stille, og at de løper fort. Pål Orhaug overbeviste med et sterkt løp og seier. Daniel fulgte godt opp med 2 plass. Godt jobbet gutter!!

Alt i alt en fin dag i Askim, med mange fine resultater av blide og positive Varteigløpere.

MERK: Positive og treningsvillige. Når treneren beordret 4-6 x 200 meters repetisjoner på bane etter løpet, var unguttene klare med det samme, og ville helst ha flere drag.

Med en slik innstilling blir det somregel resultater:)