Sindre med stor fremgang på etappe 2

Postet av Pål Asbjørn Kullerud den 25. Jul 2014

Dag 3 på Bornholm, og 6 vartinger på startstreken. Emil, Sindre, Ingrid Elise og Vilde løp sitt løp nr 2, mens Hege og Pål A løp tredje løp på like mange dager...

Dagens etappe var lagt til Danmarks tredje største skogsområde, men løvtrær og relativt kuppert terreng. Barneløpet var 2,9 kilometer lett kuppert, mens voksenløypa var 7,8 kilometer. Dette var 7,8 kupperte kilometer på grus/traktorveg, og absolutt ikke lettløpt.

Relativt folksomt i målområdet

Sindre var før start innstilt på å bedre mandagens noe skuffende resultat, og løp idag adskillig klokere. Resultatet var svært oppløftende, med en sterk 12 plass. Sammenlagt rykket han dermed opp til 15 plass i Nordisk mesterskap, med et løp igjen.

Fornøyd Sindre etter løpet.

Lillesøster Vilde fulgte opp med en imponerende 16 plass blant konkurrenter som var inntil 3 år eldre! Meget godt jobbet!!
I samme jenteklasse løp Ingrid Elise nok et godt løp. Også hun yngre enn de fleste andre, men plasserte seg likevel på en 54 plass! Jentene ligger sammenlagt på hhv 18 og 55 plass av hele 118 deltagere.
Emil fortsetter fremgangen, er nærmere de beste, og har stadig flere bak seg på resultatlisten. 63 plass i klasse 12-14 år er en sterk prestasjon! Sammenlagt ligger Emil på 57 plass!

Vilde, Ingrid Elise, Sindre og Emil var høyt oppe etter målgang:)

"Deilig å være norsk i Danmark"

Hege har hele uka fryktet motgang etter dag på dag med konkurranser. I dag fungerte derimot beina meget godt, og hun kom i mål svært godt fornøyd. 46 plass i sin klasse (23-39) og løp seg samtidig opp i sammendraget både totalt og i sin klasse. Hun ligger etter tre dager totalt som nr 46 av 263 i sin klasse, og nr 97 av 757 startende kvinner.

Hege med ca 600 meter igjen til mål ( i blått som nr 2)

Pål A har ikke vært fornøyd med formen denne uka, men synes dagens etappe var et skritt i riktig retning. Noe bedre, men ikke topp...... var kommentaren etter løpet. Totalt nr 19 av samtlige menn, og nr 11 i sin klasse (23-39) år. Sammenlagt var målet topp 10 i klassen, og han ligger nå som nr 11. Ettersom det er en kenyaner og en brite foran på resultatlista, er han nr 9 i Nordisk mesterskap.