Råskinnet i skikkelig "grisevær"

Postet av Pål Asbjørn Kullerud den 30. Apr 2016

Resultater

Vårens "våteste eventyr" ble idag arrangert på Sognsvann. I natt kom det snø som ble liggende, og idag var det kontinuerlig regnvær og 2 varmegrader. Dagens løp ble en skikkelig prøvelse, og alle fullførende deltagere kan med rette kalle seg et skikkelig RÅSKINN!

Årets løp kræsjet nok en gang med SA løpet, og flere følte seg nødt til å velge mellom de to løpene. Dette var nok litt av årsaken til vår "unormalt" dårlige oppslutning idag.

De som stilte opp, løp kjempegode løp, og virket godt fornøyde etter målgang i regnværet.

Råtassen, er 3 kilometer skogsløp for 10-15 år. Her hadde vi med 4 deltagere.

Ingrid Elise løp i yngste jenteklasse. Hun fightet godt hele veien, og kom inn til en kjempefin 25 plass, blant 99 jenter i samme årsklasse. Godt jobbet!!

Sofie løp i J 12-13 år, og slet seg gjennom de klinete løypene til en flott 63 plass blant hele 120 jevnaldrende jenter.

I gutter 12-13 år løp Simen og Marcus begge gode løp. Simen ble nr 24 og Marcus 43 i den store klassen med hele 142 deltager. God innsats, gutter!!

Amund etter 6 kilometer

Like bak kommer Emil "halsende"

Råskinnet er den lengste løypa på hele 9 km, og løpes av 15 år og eldre. Emil og Amund løp i G 15-17 og gjorde begge gode løp. Amund ble nr 26, mens Emil ble nr 54 blant 128 deltagere. Ekstra artig at avstanden frem blir kortere og kortere, spesielt for Emil som på årets 9 km har omtrent samme avstand til teten som på 3 kilometeren i 2014.

Marte løp samme løype som Amund og Emil, og fullførte til en fin 24 plass blant 69 andre jenter. Flott fremgang fi løypa av Marte!

"Super Stian" og Hans Petter løp i MS, og løp begge gode løp. Stian løp dessverre feil, og kom "litt for fort" i mål. Som den rettferdige sportsmannen han er, varslet han selv om feil-løpingen, og står derfor uten tid. Synd for Stian, som åpnet friskt!

Dessverre har jeg ikke bilder av alle, men tar gjerne imot. Har derimot fått "nesten alle" på filmen under...