Knall-tider i Sentrumsløpet 2016

Postet av Pål Asbjørn Kullerud den 24. Apr 2016

Tre vartinger dro lørdag til Oslo for å løpe Sentrumsløpet. Dette er med sine 12000 deltagere, landets største 10km gateløp, og mange av landets beste løpere deltar.

Link til kondis.no

Emil og Stine etter vel- gjennomført løp.

Stine Wangberg debuterte på distansen, og løp ut I pulje 2. Hun åpnet kontrollert, og fant rytmen I sitt eget løp. 5 kilometer ble passert på 18.00, og denne farta holdt hun nesten helt til mål. Tiden 36.14, er kun 30 sekunder bak Norgesrekorden for J 17 år, og etter hva jeg kan finne av statistikk, er det kun to andre norske 17 åringer som har løp raskere før henne. Et meget godt løp, som viser at Stine har tatt et skikkelig kapasitetsløft igjennom vinteren. Totalt blant alle damene ble Stine nr 5, og vant sin klasse relativt klart. Nå gleder vi oss til piggsko og baneløp til sommeren, for dette kan gå fort!!

Stine underveis i løpet

Emil Kullerud har hatt "voksesmerter" I knærne gjennom hele vinteren, og har løp I vann og staket på ski. Nå er beina bra, og han fikk testet formen I Oslos gater. Emil løp et godt løp, men følte at han manglet litt "trøkk" I beina. Tiden 42.33, er like bak pers, og et meget godt resultat med tanke på vinterens problemer. Emil perser iløpet av sommeren:)

Stian Støa Johannesen har trent med oss de siste to årene, og er en trofast sliter på fellestrening. Stian har lenge stått " på stedet hvil" når det gjelder fremang i konkurranser, men i helga klinket han til med en klar pers, og tiden 44.00. Kjempeartig, Stian. Dette var vel-fortjent!!