Varteig, største klubb i Østfoldstafetten

Postet av Varteig IL den 3. Mai 2015

Tidligere omtalt som en "liten bush-klubb"..... Bush-klubb er vi vel stolte av, men små er vi ikke lenger. Ihvertfall ikke i Østfoldmålestokk når det handler om litt lengre løp enn sprint.



Varteigs ene jentelag stakk av med seieren. Ingrid Elise, Stine, Henriette, Frida, Signe og Sofie

Østfoldstafetten arrangeres årlig, og er en terrengstafett for klubber i Østfold. Det er stor prestisje i å vinne stafetten, og vi hadde samlet en stor tropp, på tross av flere forfall i siste liten.

Vi stilte opp med hele 8 lag. Hvert lag med 6 eller 7 løpere.
Jentene var først ute, og her gikk det riktig bra. Det ene jentelaget vant klassen, mens vårt andre lag kom i mål etter kjempegod innsats. Litt viktig å få med at jentelag 2 manglet hele 11 år på å fylle den maksimale aldersgrensen.



Vårt yngste jentelag. Blide og fornøyde etter strålende innsats

Guttene stilte også med to lag. Det ene laget kjempet lenge om seieren, men tapte terreng mot slutten, og ble såvidt slått i spurten om sølvet. Tredjeplass er allikevel et flott resultat, og her kan faktisk samtlige løpere delta også neste år. Guttelag nr 2 fulgte godt opp med god løping. Dessverre ble det litt rot i den ene vekslingen, og de tapte litt terreng. Som jentelag 2, hadde også det andre guttelaget 11 år i manko. Dette lover meget godt for neste år!


Vi stilte også med damelag. Her ble det en flott sølvmedalje, langt nærmere suverene Fredrikstad enn i fjor. Neste år.......

Herrene stilte opp med 2 lag. Det raskeste laget tok føringen etter andre etappe, og hadde en klar ledelse gjennom hele stafetten. I mål var differansen på over 30 sekunder, men dessverre ble laget diskvalifisert etter en protest på litt for aktiv heiing av lagkameratene. Synd, men sportslig var vi overlegne.....neste år kommer alle på sidelinjen til å stå stille mens vi heier:)
Herrelag nummer 2 fulgte meget godt opp, og tok en flott bronsemedalje.

Veteranlaget for herrer løp forøvrig inn til seier, og sikret klubbens andre gull for dagen.

Imponerende god innsats av samtlige løpere fra Varteig !!

Vi mangler dessverre bilder av gutte og herrelagene

















Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.