Medaljedryss til Varteig i KM terrengløp

Postet av Pål Asbjørn Kullerud den 14. Apr 2015

Lørdag 11 april arrangerte Askim IF KM i terrengløp for 11 år og eldre. Løypene var krevende med en tung stigning, samt både sugende underlag og et parti med teknisk krevende løping.

På tross av 4 forfall i siste liten, samt et avbrutt løp grunnet skade, hentet vi hjem medaljer " i fleng"
De yngste klassene, 11-14 år, løp 800 meter. Her ble det KM gull til Marcus D Rismyr G 11, Sindre Fredriksen, G 12 og Andreas Bergsland, G 14.
Simen Lundem G 12 og Stian Tveter G 11 løp inn til flotte sølvmedaljer.
Blant jentene gikk det også unna. Mina Jacobsen ,J 11 og Signe Ludvigsen, J 13 kunne motta KM sølv etter flotte løp. Bronsemedaljer ble det på Sofie Sulusnes, J12 og Maren Andersen i J 13.
Godt jobbet!!!

Maren og Signe etter flott gjennomført terrengløp

Sindre og Simen på pallen.

Jenter 16, løp 1000 meter. Her ordnet Frida Kullerud og Marte Bergsland dobbeltseier med Frida som gull-vinner.

Frida og Marte sammen med vinner i J 15 år, Sirianne C Rymoen

Gutter 15 år løp 1500 meter, og etter 1500 meter i front av feltet, kunne Amund Korsæth juble for gullmedalje.

Amund på toppen av pallen

I gutter 17 og 18 år ble det løpt 2000 meter. Gutten løp samlet i et heat, men resultatlistene ble delt i to klasser. Varteig vant begge klasser med hhv Jan Espen Spydevold i G 17 og Ole Jørgen Folkestad i G 18.

Jan Espen går ut i tet, mens Ole Jørgen ligger avventende litt bak i feltet.

Pål Asbjørn Kullerud løp 12 km i menn senior, og vant KM gull.