Strålende innsats i Trøsken Hill

Postet av Pål Asbjørn Kullerud den 13. Sep 2014

Dobbeltseier i for damer og andre plass totalt blant herrene, i tillegg til flere klasseseiere var fasit etter Trøsken Hill, 11/9.
Raskest i mål blant guttedagene under 14 år var Sindre Fredriksen, etter et godt løp. Beste jente på samme distanse var Sofie Sulusnes, ikke langt etter guttene. I samme klasse deltok også Håkon, Vilde og Signe, og alle viste skikkelig stå-på vilje i den siste motbakken.
I denne klassen var det ingen rangering, men for å kunne sammenligne resultater i Motbakkekarusellen,  vil både Sindre og Sofie bli stående med seier i klasse 11/12 år i dette løpet.

Signe, Vilde, Håkon og Sindre etter gjennomført løp.

Den lange løypa, bestod av ca 2,8 km kuppert før slalåmbakken i Kjerringåsen skulle forseres. ...rett opp. Dette ble en helt spesiell opplevelse for mange, og når sagt alle fikk smake melkesyre i bakken.
Raskest opp bakken ble Ole Jørgen Folkestad fra Trøsken, med Jan Espen kun 2 sekunder bak. Sigurd fulgte opp med en flott 3 plass totalt. Jan Espen vant forøvrig sin klasse, mens Sigurd ble nr 2 i klassen over. Videre fulgte Amund opp med 2 plass i yngste klasse. Her løp også Emil tappert  inn til et flott resultat.

Stine og Frida, godt fornøyde jenter med bakken i bakgrunnen.

Blant jentene ble Frida beste dame, tett fulgt av sin nye Klubbveninne,  Stine Wangberg.  Her så det lenge ut til at Stine skulle ta det hele hjem, men Frida hadde krefter på lager, og gikk seirende ut av spurtduellen.  De to ble hhv nr 1 og 2 i J 15/16 også. Eirin Øby fulgte opp med sin andre seier på rad i karusellen i J 17/20, mens Torild Lunde vant eldste dameklasse.