Flotte resultater i Fjella-løpet

Postet av Pål Asbjørn Kullerud den 7. Sep 2014

9 vartinger deltok på årets Fjella-løp, som ble omtrent som arrangøren lovte: "høstens vakreste eventyr" Sol og behagelig temperatur, samt løyper som hadde tørket godt opp. Litt fuktig var det fortsatt, men dette er et skikkelig terrengløp, og da tåler vi litt leire:)

Ingrid Elise og Vilde var de eneste fra klubben som løp i yngste klasse. 6-9 år. Disse løp ca 800 meter, og begge jentene løp det de orket. Blant mange barn kom de i mål som 2 og 4 beste jente. ( Vilde nr 2, Ingrid Elise nr 4) Kjempeflott innsats!

Vilde

Ingrid Elise

Sindre løp 1500m i Gutter 10-11 år, og igjen dro han til med et flott løp. Etter en meget sterk avslutning vant han løpet med klar margin til nummer 2.

Sindre på vei mot mål

Frida og Emil løp 5 kilometer. Dette gikk unna, og Frida ble nummer to av samtlige jenter/damer, og vant sin klasse. Emil viste igjen stor fremgang og ble nummer 3 i sin klasse, hele 6!! minutter raskere enn han løp på i 2013. Kjempegøy at Emil får fremgang etter jevn og god trening i hele år.

Frida med sier i J 14-15 år, foran "nesten varting" Marte Bergsland

Emil på en flott 3 plass

Thomas, Hans Petter og Hege løp 10 kilometer. Thomas var mest fornøyd av de tre, og som han selv sa: "jeg løper fortere jo eldre jeg blir". Nesten 2 minutter raskere enn i 2013, gav 4 plass i klasse 40-44 år.
Hans Petter hadde en travel dag, men påtross av knapp oppvarming løp også han raskere enn i fjor. Hege har vært syk hele uka, men klarte ikke la være å løpe. Det gikk tungt, og tiden ble ikke hva hun hadde håpet på, men det holdt allikevel til en tredje plass i hennes klasse.

Thomas i fin driv inn mot mål

Pål Asbjørn løp lengste distanse, 21 kilometer. Dette gikk svært bra idag, og han vant distansen klart. Løyperekord ble det også, med nesten 1,5 minutter.

Pål A på pallen

Flott innsats også av Andreas Bergsland med seier på 5 km, og Daniel Oliversen med seier i klasse 21-29 år på 10 km. Begge trener med gruppa, og er med i "gjengen"