Resultater Belsbykollene opp og ned.

Postet av Pål Asbjørn Kullerud den 30. Aug 2014

Start 5,2 km

Strålende sol og perfekt løpevær, bratte bakker og noe våte løyper, møtte 56 løpere under gårsdagens løp. Dessverre ble det noen forfall grunnet sykdom,  men de som kom, virket godt fornøyd.
Takket være gode sponsorer i HSP inspection,  Nordli sport, Eidsberg Sparebank og Sport 1, var premie bordet fullt av flotte premier.
Arrangementet gikk stort sett som planlagt, og vi må si oss godt fornøyd!

Sportslig var det mange sterke prestasjoner. Den lange løypa har vært løpt flere ganger de senere årene, men gårsdagens vinnertider er de raskeste som er registrert i den nåværende løypa.
Først i mål var Pål Asbjørn Kullerud med tiden 22.18, godt over minuttet bedre enn hans tidligere bestenotering på denne runden. Nr 2 i mål, var unge Sigve Kolderup fra Moss med 23.33, og deretter Ole Jørgen Folkestad, Trøsken IL på 23.45. Sterke prestasjoner i den krevende løypa.
Blant damene var 15 årige Frida Kullerud raskest på 30.09, ny løype rekord for damer etter et meget sterkt løp. Nummer 2 ble mamma,  Hege Kullerud på 31. 23, mens Toril Lunde tok 3 plassen med 32.46. Sterke tider også dette.

11-14 åringene løp 2 kilometer terrengløp. Her ble det en overlegen totalseier til Sondre Rishøi (13-14 år) med tiden 8.14. Som nr 2 kom Sindre Fredriksen (11-12 år) med 8.46. Dette er sterke prestasjoner !
Blant jentene uteble 13-14 åringene, så de yngste fikk kjempe om å bli raskeste jente. Denne kampen gikk Sofie Sulusnes (11-12 år) seirende ut av, med Ane Bakke som en god nr 2. I denne løypa vil vi også gi ros til Hafslund IL sitt guttelag i fotball, som stilte opp med nesten hele laget.....fort løp de også!!

I klassen for 10 år og yngre deltok færre enn ventet, men de som løp.....De løp med kjempeinnsats! 900 meter, skikkelig skogsterreng var tydelig gøy, og ekstra stas ble det med medalje og premie etter målgang.

Fullstendige resultater kan du lese her : resultater belsb20140829075808.pdf

Under følger en rekke bilder. Vi forsøkte å få med alle, men dessverre løp noen litt for fort for fotografen:)