Frida med superløp på Bornholm

Postet av Pål Asbjørn Kullerud den 25. Jul 2014

Andre etappe på Bornholm er gjennomført med 5,8 km strandløp. Løpet bestod av 4 kilometer langs stranda, skikkelig sugende sand. 1 kilometer grus veg og en snau kilometer kupert i sand-dyner. En spesiell opplevelse som var en lett blanding av vanlig terrengløp og ekstremløp som Råskinnet.

Frida løp sitt første løp i "touren" og fikk en pang-åpning i klasse 15-17 år. Hun plasserte seg som nummer 5, bare 5 sekunder unna 4 plassen, og 22 bak 3 plass. Sett i forhold til guttene var Fridas resultat tidsmessig sterkt, så dette lover meget godt for resten av uka.

Frida i blå Varteig-drakt langs strandkanten

Hege hevet seg fra gårsdagen og med et sterkt løp, rykket hun opp til en 44 plass sammenlagt i klasse 23-39 år. En kjempeopplevelse sa Hege etter målgang, svært godt fornøyd!

Hege stortrivdes langs vannkanten:)

Pål Asbjørn sliter med lite samarbeidsvillige bein, noe "hæl-landingen" tydelig viser.

Pål Asbjørn synes fortsatt ikke kroppen spilte på lag, men denne type løp passer han normalt bedre enn veiløp, noe resultatet gjenspeiler. 10 plass i sin klasse, og nå også 10 plass sammenlagt. Forøvrig var avstanden frem til 3 plass idag bare 33 sekunder, langt mindre enn mandagens tunge opplevelse.

Imorgen, onsdag løper Hege og Pål Asbjørn 7,8 km kupert grusløp, mens Ingrid Elise, Vilde, Sindre og Emil løper 2,9 km terrengløp. Vi satser på ny dag....nye muligheter:)