Nok en senior seier og denne gangen over Ås

Postet av Varteig IL - Fotball den 2. Okt 2018

Kriget til seg tre poeng

(Ås 2 - Varteig 2-3) Det ble en spennende kamp mellom Ås 2 og Varteig i Østfold-fotballens 6. divisjon avdeling 1 mandag kveld. Varteig-spillerne kunne til slutt juble for 3-2-seier - etter at det hadde stått 1-1 til pause på Ås stadion.

Hjemmelaget tok ledelsen, før Christian Fredriksen ordnet Varteigs utligning til 1-1. I 2. omgang skapte vertene en del sjanser, men det var Varteig som tok ledelsen. Det sørget Jørgen Jensen for. Simen Lunde scoret så 3-1-målet til Varteig ett minutt før slutt. Ås 2 fikk redusering til 2-3 på overtid, men kom ikke nærmere enn det. Dermed ble tre poeng med Varteig-spillerne hjem.

Artig er det også at de unge spiller veldig gode kamper.

Både Jonas Smaaberg og Christian Fredriksen(bilde) spilte godt og hjalp til å krige oss til tre poeng.