3 av 4 distanse-seiere i SA løpet

Postet av Pål Asbjørn Kullerud den 1. Mai 2016

SA løpet ble i dag arrangert, tradisjon tro på 1 mai. Løpet har to distanser i tillegg til barneløp. 5 og 2,5 km. Det er ikke klasseinndeling etter alder, så er du jente eller voksen dame, løper du i KVINNER. Alle hannkjønn, løper i klasse MENN.

Varteig stilte med en stor tropp, fordelt på de to distansene. Undertegnede var selv ikke tilstede, så dette referatet er kun basert på resultatlister og info pr tlf. Tar derfor høyde for at jeg kan glemme noen....

Seier til Maiken og Sindre

På den korteste distansen, 2,5 km vant Sindre herreklassen med klar margin. Maiken, var like klar i tet i kvinneklassen. Bak disse fulgte Isak ( med mageproblemer), Henrik Julian og Vilde opp med fine løp. Alle hevdet seg godt i konkurranse med langt eldre deltagere!

På hoved-distansen over 5 kilometer var det god deltagelse. Herreklassen ble vunnet av Andreas Myhre Sjurset, tidligere norgesmester på maraton, så her fikk de fleste kjørt seg fra start:)

Pål O ble beste mannlige løper fra Varteig, med en fin 4 plass. Like bak fulgte Sondre på 6 plass. Øvrige Varteigløpere var Jan Espen, Martin, Amund, Andreas, Jon Sigurd , Simen,Thomas og Marcus, som alle gjorde flotte løp. Her er det verdt å merke seg at ung-guttene har god los på de eldre...

Pål Orhaug i rygg på John H Strupstad

Sondre viser at formen er på vei

Stine tauer på Amund gjennom Kullås

Martin

Simen

Marcus med Thomas jaktende bak

På damesiden gjorde Stine som hun ville, og vant den lengste distansen klart. Tiden 18.01 i en så vidt tøff løype er meget bra, og viser nok engang at Stine har noe stort på gang. Et meget sterkt løp, som få herreløpere klarte å matche! Øvrige damer fra Varteig i denne klassen var Eirin, som også løp et flott løp.

Frida stod på sidelinjen og filmet de fleste fra klubben. Her er en liten filmsnutt