Dobbelt-seier i Glommastafetten

Postet av Varteig IL den 14. Mai 2015

Dessverre ble det ikke Holmenkollstafetten på oss i år. Glommaløpet og stafetten var lagt til samme dag......og det samme var 10-Omila. Dette førte til noen frafall, og det ble start i Glommastafetten isteden. Et flott arrangement med 10 etapper for hvert lag. Over 70 lag stilte til start, deriblant et dame og et herrelag fra Varteig.
Stafetten følger, som det individuelle løpet, Glommastien fra Sarpsborg til Fredrikstad. Løypa er 16 km, og etappene varierte fra 800 til 2800 m. Dessverre startet stafetten 10 min etter det individuelle løpet, noe som gjorde det litt vanskelig for våre løpere. De tok raskt igjen løpere fra den individuelle starten, og det ble mye "slalom" for å komme seg frem.

Gutta klinket til og vant totalt med hele 9 minutter, mens jentene fulgte godt opp med klar dame-seier, og nr 3 totalt.

På guttenes lag løp: Finn M Johansen, Jan espen Spydevold, Amund Korsæth, Sondre Rishøi, Sigurd Agnalt, Pål Nilsen, Rune Grandahl, Sigve Kolderup, Ole Jørgen Folkestad og Andreas Bergsland.

På jentenes lag løp: Stine Wangberg, Henriette F Olsen, Frida Kullerud, Lise Nilsen, Hege Kullerud, Marte Bergsland, Julie Larsen, Stine Wangberg, Henriette F Olsen og Frida Kullerud.

Strålende innsats av alle sammen....... dessverre var ikke alle like raske tilbake til samlingspunktet, så lagbildet ble litt redusert:)

Samme dag gikk også Glommaløpet over 16 km. Jon Ivar Tjernshaugen løp godt hele veien, og fikk en flott 8 plass totalt. Morgan Larsen og Stian Støa Johannesen fullførte også hele distansen på en flott måte. Gratulerer til alle tre!!