9 Vartinger deltok i dag på Olavslekene på nye Kalnes-stadion. Det begynte med et forferdelig vær, som heldigvis gav seg etter en times tid....

Vilde, Ingrid Elise og Mina deltok i sine klasser uten rangering. Alle fullførte i lengde, kast og 60m med kjempegod innsats, på tross av striregn. Godt jobbet!!!

Fornøyde Vartinger i Sola på Kalnes.
Fv. Vilde, Mina og Ingrid Elise. Sindre er sjefen, bakerst.

I klasse 11 år, deltok Ane og Sofie i jenteklassen. I lengde ble det en flott 3 plass til Ane, mens Sofie fikk en flott 6 plass. I kule ble Ane nr 4 og Sofie nr 6.
Jentene var særdeles aktive idag, og deltok også på 60m. Her byttet jentene plass, og Sofie fikk 4 plass mens Ane ble nr 6. Sofie avsluttet dagen med en flott 4 plass på 600 meter i konkurranse med svært sterke konkurrenter.

Sofie og Ane, to aktive jenter idag.

I gutteklassen ble Sindre nr 3 på 60, nr 2 i kule og avsluttet dagen med en overbevisende seier på 600 meter med sterke 1.51. I et "solo-løp" er dette en meget god prestasjon! En ekstra bonus er at allergiplagene ser ut til å slippe taket:)

Fv Sondre, Sigurd og Jan Espen. 3 gutter som kan nå langt:)

Dagens overaskelse, for mange, var Sondre Rishøi. Han debuterte på bane med knallsterke 1.40 og klar seier. På tross av en lei sykdom i sommer, er denne tiden 18 beste tid i Norge i år for gutter født i 2000. Vi håper å se Sondre i flere baneløp, for dette var imponerende.

I et stort heat løp G 15/16/17/18 sammen på 800 meter. Vi hadde med to gutter, og som de selvsikkert sa: selvfølgelig kom de først:)
Sigurd gjentok onsdagens langspurt og knuste motstanderne. Tiden 2.05, er pers med 7 sekunder, og han har mye mer inne. Første runde gikk på 64, mens den andre på 61, noe som vitner om at han ganske sikkert har 3-4 sekunder å gå på.
Vi kaller herved Sigurd for "Mo-Sigurd".....da langspurten hans minner om en annen "Mo"...Farah

Jan Espen perset også i dag, og vant sin klasse. 2.05,9 viser at han nærmer seg toppform, og kan i liket med Sigurd snart bli 2 og 3 mann fra klubben med 1-tallet på 800 meter.
Stå på nå gutter.....2 minutters grensen neste???