Flotte resultater både på vei og bane

Postet av Varteig IL den 18. Aug 2014

6 vartinger var i aksjon i helga, alle med flotte resultater.

Lørdag deltok Ingrid Elise, Frida, Hege og Pål A på Christian Frederik-løpet i Moss. Ingrid Elise løp 1400 meter i klassen for de under 14 år, og løp et veldisponert løp.

Pål A, Hege og Frida løp en krevende 5,3 kilometer på asfalt.

Frida åpnet meget godt de første tre kilometerne , men fikk problemer med en betennelse i skuldra og måtte roe ned litt mot slutten. Det gikk allikevel bra, og hun ble nr 2 i sin klasse og totalt nr 6 blant alle damene. Hege løp veldig bra, og vant sin klasse, og ble nr 4 totalt blant alle damene. Hege deltok på samme løp ifjor, og løp godt over minuttet raskere i år enn i fjor.

Pål A ble beste løper på 5 kilometer, og følte for første gang på lenge at beina fungerte ok.

Flott innsats av alle 4!

Dagen etter, deltok Sigurd og Jan Espen i Tjalvelekene på Bislett. Mål for dagen var å klare UM kravet på 3000m, noe begge gjorde med glans!

Sigurd ble nr 4 i sin klasse på 9.27, hele 15 sekunder UM kravet. Sterk løping av Sigurd, som fortsatt mangler rutine på denne type løp.

Jan Espen fulgte opp med en 7 plass i sin klasse med tiden 9.36, også dette langt under UM kravet.

Varteig har nå for første gang tre utøvere som er klare for UM, dersom de velger å delta.